De verschillende routes van de OostermoerHunze Wandeltocht vertrekken op 22 juli vanaf de feesttent aan de Poolse Bevrijderslaan in Borger. Het eerste deel van de routes is een feest om te lopen, want vanwege het Oostermoerfeest zijn de meeste straten versierd. En wist u dat in Borger het grootste Hunebed van Europa ligt? In het Hunebedcentrum kunt u meer informatie krijgen over deze bijzondere prehistorische monumenten. Loop tijdens de wandeltocht gerust even binnen.

Ontdek de mooiste plekken
De OostermoerHunze Wandeltocht loopt langs de mooiste plekken van Borger en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de bossen in Ees. In deze bossen bevindt zich een Pingoruïne (Gletsjerkuil). Daarnaast lopen enkele routes door natuurgebied Mandelanden vlakbij Bronneger. Dit terrein maakt deel uit van het stroomdal van het Voorste Diep, feitelijk één van de twee bovenlopen van de Hunze.

Schrijf u nu in! 
Bent u van plan deel te nemen aan de OostermoerHunze Wandeltocht? Schrijf u dan nu alvast in. Uiteraard kunt u zich op zaterdag 22 juli ook inschrijven bij de start.